5 milyar dolarlık yeni küresel ağ Forvis Mazars’ın lansmanı yapıldı

Uluslararası iki hizmet firması Mazars ve Forvis’in 5 milyar dolarlık yeni küresel ağları Forvis Mazars’ın lansmanı yapıldı. Yeni oluşturulan şirketin pazarda müşterilerine dünyanın her yerinde kapsama alanı sağlayarak hizmet vermesi hedefleniyor.

Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

İki üyeden oluşan entegre ağ; Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Forvis Mazars, LLP ve 100’den fazla ülke ve bölgede faaliyet gösteren uluslararası entegre bir ortaklık olan Forvis Mazars Group SC. Ağ, dünya çapında sorunsuz iş birliği ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamaktan sorumlu bir ‘Global Network Kurulu’ içeren bir yapı aracılığıyla yönetilecek.

Global Network Kurulu’nda şu isimler yer alıyor:

“Hervé Hélias, Global Network Yönetim Kurulu’nun ilk başkanı olarak görev yapacak. Hélias aynı zamanda Forvis Mazars Group, SC (eski adıyla Mazars Group) Grup İcra Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek. Forvis Mazars, LLP (eski adıyla FORVIS, LLP) Yönetim Kurulu Başkanı Matt Snow, Global Network Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

“Tom Watson, Amerika Birleşik Devletleri’nde Forvis Mazars, LLP’nin (eski adıyla FORVIS, LLP) CEO’su olarak görev yapmaya devam edecek ve aynı zamanda Network Yönetim Kurulu’nda yer alacak. Forvis Mazars, LLP’den Rob Pruitt, Fran Randall ve Tim York Global Network Yönetim Kurulu’nda yer alacak.

“Forvis Mazars Group’tan David Chaudat, Pascal Jauffret, Véronique Ryckaert ve Phil Verity Global Network Kurulu’nda yer alacak.”

Ortaklığa ilişkin konuşan Hélias, “Bu, müşterilerimiz, mesleğimiz ve çalışanlarımız için önemli ve heyecan verici bir adım. Mazars ve Forvis 20 yılı aşkın bir süredir birlikte çalışıyor ve olağanüstü bir müşteri deneyimi sunma taahhüdünü paylaşıyor. Tek bir küresel marka altında her yerde mükemmel hizmet sunmak için iyi bir konumdayız. Müşterilerimiz dünya çapında tutarlı, yüksek kaliteli, kapsamlı hizmetler alacak ve biz de onların özel ihtiyaçlarına göre çevik ve esnek davranmaya devam edeceğiz. Global Network Yönetim Kurulu’nun ilk başkanı olarak görev yapmaktan gurur duyuyorum. Birlikte çalışarak, çalışanlarımızın müşteri hizmetleri standartlarında çıtayı yükseltmek için güçlendirmeye devam edeceğinden ve lokal pazarların geleceğe yönelik gelecekteki ihtiyaçları desteklemek için sektör fırsatlarını zorlayacağından eminim” dedi.

Watson ise “Forvis Mazars, müşterilerimizi dinleyerek karşılaştıkları zorlukları öngörme ve yaptığımız her işte eşsiz bir müşteri deneyimi sunma taahhüdümüz üzerine inşa edilmiştir. Bu yeni ağ, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için yeni fırsatları hızla ortaya çıkaracaktır. Her iki grup da uzun vadeli başarılarını göz önünde bulundurarak kararlar aldığımızdan emin olabilir” ifadelerini kullandı.

www.eskisehirmanset.com/dha

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.