Dünya Kupası’nda Cristiano Ronaldo’yu gördüğü hal eşini yerle bir etti: Çok üzgünüm

2022 Dünya Kupası’nda mücadele eden Portekiz Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Ronaldo’nun eşi Georgina Rodri´guez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Cristiano’nun yedek kalmasıyla ilgili imada bulunan ve bunu sosyal medyadan paylaşarak dillendiren Georgina Rodri´guez, “Tebrikler Portekiz. Dünyanın en iyi futbolcunu 90 dakika boyunca izleyemedik. Ancak taraftarlar adını haykırmaktan vazgeçmedi” ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.

Yayınlama: 07.12.2022
A+
A-

Dünya Kupası’nda mücadelesini sürdüren Portekiz Milli Takımı’nın yıldızı Cristiano Ronaldo’nun eşi Georgina Rodriguez hayat arkadaşına destek mesajı verdi. Rodri´guez, son oynanan ve 6-1’lik Portekiz zaferiyle sonuçlanan İsviçre maçında Ronaldo’nun süre almamasına tepki gösterdi.

“DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSUNU 90 DAKİKA İZLEYEMEDİK”

Rodri´guez, “Tebrikler Portekiz. Dünyanın en iyi futbolcusunu 90 dakika boyunca izleyemedik. Ancak taraftarlar adını haykırmaktan vazgeçmedi” paylaşımını yaparak sosyal medyada konuşuldu.

Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'yu gördüğü hal eşini yerle bir etti: Çok üzgünüm

“TARAFTARLAR ADINI HAYKIRMAKTAN VAZGEÇMEDİ”

Georgina Rodri´guez ve çocukları, Cristiano Ronaldo’yu Dünya Kupası’nda da her maçta tribünde destekliyor. Turnuvanın başından beri Katar’da konaklayan ve sık sık paylaşımlar yapan Rodri´guez Portekiz’in İsviçre’yi 6-1 yendiği maçta da tribündeki yerini aldı. Rodriguez, “Tebrikler Portekiz. Dünyanın en iyi futbolcunu 90 dakika boyunca izleyemedik. Ancak taraftarlar adını haykırmaktan vazgeçmedi” mesajını yayınlayarak eşine destek oldu.

www.eskisehirmanset.com / haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.