Apple, iCloud.com tarafında yeni tasarıma geçti

Apple’ın sunduğu depolama hizmeti olan iCloud için yeni bir tasarım kullanıma sunuldu.

Yayınlama: 17.11.2022
A+
A-

Apple tasarım tarafında çok değişim tercih etmese de yakın zaman önce iCloud.com için yeni tasarımı kullanıma sundu. Tasarımı önceki aylarda test etmeye başlayan şirket, sürecin ardından yeni tasarıma geçti.

APPLE, BU YIL ÖNCEKİ YILLARA GÖRE DAHA FAZLA RADİKAL KARAR ALDI

Şirketin daha önce özellikle tasarım tarafında radikal kararlar alamadığı hatta ‘sıkıcı’ olduğu için eleştirildiği biliniyor. Bu eleştireleri iOS 16 ile sunduğu bazı tasarım değişiklikleriyle göğüslemeye çalışan Apple, yeni iCloud.com sayfasında çok daha modern bir tasarıma geçti.

Apple, iCloud.com tarafında yeni tasarıma geçti

iCloud.com’da e-posta, hesaba kayıtlı kişilere, takvime, fotoğraflara, notlara, oluşturulan anımsatıcılara ve iPhone Bul gibi hizmetlere ulaşabiliyorsunuz. iCloud hesabı olan kişiler artık. içeriklerini simgeler değil ayrı bölümler halinde açık olarak deneyimliyor.

Öte yandan Apple, depolama tarafında kullanıcılar tarafından eleştiriliyor. Bunun sebebi ise ücretsiz olarak verilen depolama alanının 5 GB gibi düşük bir alan olması. aApple’dan iCloud hizmeti almak istiyorsanız, aylık 50 GB için 6.49 TL, 200 GB için 19.99 TL ve 2 TB depolama alanı için 64.99 TL ödeme yapmanız gerekiyor. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.