Meral Akşener kürsüden kurşun fırlattı, AK Parti’den sert tepki geldi: Meclis’te kurşun sergisi tehdittir

İYİ Parti lideri Akşener, meclisteki grup toplantısında parti binasının kurşunlanmasına yönelik hararetli bir şekilde konuşurken önündeki kurşunları fırlatmasıyla gündeme oturdu. Akşener’in bu hareketine AK Parti’den tepki gecikmedi. Kürsüden kurşun göstermenin tehdit olduğunu söyleyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Akşener’in konuşması son yıllardaki en niteliksiz konuşma. Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı dil yakışıksızdır. Kendi ittifakını yönetemeyen kimseye ders veremez” dedi.

Yayınlama: 05.04.2023
A+
A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanlığı binasına isabet eden kurşunlar hakkında hararetli açıklamalar yaptı. Açıklamalarının bir bölümünde önünde duran kurşunları fırlatan Akşener’in bu konuşması gündeme oturdu.

AK PARTİ’DEN TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Akşener’in söz konusu konuşmasına değindi.

“SON YILLARDAKİ EN NİTELİKSİZ KONUŞMA”

Kürsüden kurşun göstermenin tehdit olduğunu söyleyen Çelik, “Devlet adabı içerisinde 14 Mayıs içerisinde bu süreç götürebilirdi. Bugün İYİ Parti’nin grup toplantısında Sayın Akşener’in kullandığı tabirler, son yıllardaki en niteliksiz, yakışıksız ifadelerin yer aldığı bir konuşma olmuştur. Sayın Kılıçdaroğlu da Akşener’i tebrik etmiş. Bakalım ittifakın diğer üyeleri de bunu destekleyecek mi?” dedi.

Ayrıntılar geliyor…

www.eskisehirmanset.com / haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.