Bahçeli: Makam ve mevki için vicdanını satanları, adam yerine bile koymayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Hiç kimse bizimle Türklüğe hizmet kulvarında milletseverlik ve vatanseverlik yarışına girmesin. Bunlar altından kalkamayacakları, hayat ve siyaset mazisiyle ispat edemeyecekleri söz düellolarına, siyasi şovlara, iplikçi kavgalarına, yağlı urgan ölçüştürmeye heves etmesinler. O bayrağı, heveslerini kursaklarında teker teker bırakır, burunlarından fitil fitil getiririz. Makam ve mevki için vicdanını satanları, adam yerine bile koymayız.

Yayınlama: 26.10.2024
A+
A-

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları;

– Sağduyulu tavrımızı yanlışa yormasınlar. Sinir ihlali, sabır ihlali yapmaktan, kötürüm emel sahiplerinin derhal ve ciddiyetle sakınması, iç barış ve siyasi huzur adına temennim ve uyarımdır.

–  (TUSAŞ saldırısı) Terör saldırısı, PKK,YPG,PYD’nin kimlerin maşası olduğunu açıklıkla gözler önüne sermiştir. PKK, Kürt’ün de Türk’ün de hatta yaşayan her canlının düşmanıdır. Bölücü terör örgütü PKK’nın efendileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın BRICKS zirvesine katıldığı gün, bizim de Salı günkü tarihi çıkışımızın hemen ardından Türkiye’ye terör baronlarının talimatıyla kanlı mesaj vermiştir. Bu kanlı mesaj, ayaklarımızın altında çiğnenmiştir.

www.eskisehirmanset.com/dha

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.