Bayrampaşa’da öldürülen anne ve kızının cenazeleri Adli Tıptan alındı

Bayrampaşa’da ayrı yaşadığı eşi tarafından öldürülen Nazime Şahin ve kızı Fatma Nur Şahin’in cenazesi Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Cenazelerin Adıyaman’ın Samsat ilçesinde yarın defnedilmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-

Vatan Mahallesi Büyük Marmara Sokak’ta, 3 katlı binanın giriş katındaki dairede ikamet eden ve öğretmenlik yapan Fatma Nur Şahin’in yanına bir süre önce annesi Nazime Şahin (62) geldi. Seydi Şahin (68) ise eşinin evlerine geri dönmesini istedi. Kızının yanında kalmak istediğini söyleyen Nazime Şahin, Elâzığ’a dönmeyeceğini belirtti.

Bayrampaşa'da öldürülen anne ve kızının cenazeleri Adli Tıptan alındı

Bunun üzerine İstanbul’a gelen Seydi Şahin, yaşadıkları eve giderek eşini ve kızını tabancayla vurdu. Seydi Şahin, en yakın polis merkezine giderek teslim olurken, aynı zamanda depremzede olan anne ve kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Cenazeler Adli Tıp Kurumundaki incelemelerin tamamlanmasının ardından Nazime Şahin’in oğlu tarafından teslim alındı. Anne ve kızının cansız bedeni Küçükçekmece Gasilhanesine götürüldü. Cenazelerin akşam saatlerinde Adıyaman’ın Samsat İlçesine götürülüp yarın defnedileceği öğrenildi.

Bayrampaşa'da öldürülen anne ve kızının cenazeleri Adli Tıptan alındı

www.eskisehirmanset.com/dha

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.