Çocukların sobanın üstüne koyduğu çakmak patladı! Yangında 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde aileleri serada çalıştığı sırada evde bırakılan çocukların çakmakla oyunu yangın çıkardı. Yangında yaralanan 2 çocuktan 1 yaşındaki yabancı uyruklu Büşra Hammud, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yangının, çocukların oynadıkları çakmağı sobanın üzerine koyması ve bu çakmağın patlaması sonucu çıktığı bildirildi.

Yayınlama: 06.04.2023
A+
A-

Taşağıl Mahallesi, Karataşlar mevkiinde bulunan serada çalışan yabancı uyruklu Hüsam Hammud ve Muhammed Hammud seraya çalışmaya gitti. Bu sırada ikamet ettikleri seranın yanında bulunan 2 katlı evde yangın çıktı. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Birimine bağlı ekipler tarafından söndürülürken İslam Hammud (2) ve Büşra Hammud (1) isimli kız çocukları yaralandı.

1 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı çocuklar 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla önce Serik Devlet Hastanesine ardından da özel bir hastaneye sevk edildi. 1 yaşındaki Büşra Hammud hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Çocukların sobanın üstüne koyduğu çakmak patladı! Yangında 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

SOBANIN ÜZERİNE ÇAKMAK KOYMUŞLAR

Yangının çocukların oynadıkları çakmağı yanmakta olan sobanın üzerine komaları ve çakmağın patlaması sonucunda çıktığı bildirildi.

www.eskisehirmanset.com / haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.