Eskişehir’de asayiş

ESKİŞEHİR (AA) – Eskişehir'de kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında polis ekiplerince denetimler yapıldı

Yayınlama: 17.02.2023
A+
A-

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde aranan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Çalışmada çeşitli suçlardan aranan kişilerin de olduğu 90 şüpheli yakalandı. Yakalananlardan 22'si işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

– Kumar operasyonu yapıldı

Kentte kumar ve tombala önleme faaliyeti kapsamında Odunpazarı ilçesinde bulunan bir işletmede 4 şahsa toplamda 16 bin 220 lira idari para cezası uygulandı. Kumar oyununa konu olan 3 bin 520 lira para ele geçirildi.

Ayrıca M.T. isimli kişiye ise “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan işlem yapıldı. İşletme, zabıta ekiplerince mühürlendi.

– Huzur operasyonu düzenlendi

14-15 Şubat tarihlerinde Asayiş Şube Müdürlüğünce kent genelinde kamu düzeninin sağlanması için şüpheli şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Çalışmada, 3 ruhsatsız tabanca, 9 fişek, bir miktar uyuşturucu madde, 1 hassas terazi. ve 700 lira sahte para ele geçirildi.

Şüpheliler Ö.O, S.Ö, Y.O, O.A. ve M.H'ye adli işlem yapıldı.

www.eskisehirmanset.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.