Hakan Ural, “Tomografi cihazı yok” diyerek yaralı çocuğa müdahale etmeyen özel hastaneye öfke kustu

İstanbul’da hizmet veren bir özel hastanede tomografi cihazı olmadığı gerekçesiyle kafasından yaralanarak kanlar içinde kalan 3 yaşındaki çocuğa müdahale edilmedi. Yaşanan skandala sessiz kalamayan Hakan Ural ise canlı yayında öfke kusarak “Senin böyle bir lüksün var mı? Vicdanım hiç almıyor da aklım da almıyor. Bu olacak iş değil” dedi.

Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

İstanbul Sultanbeyli’de hizmet veren Özel Ersoy Hastanesi, evde düşüp kafasını vurması sonucu yaralı olarak hastaneye getirilen 3 yaşındaki kız çocuğunu “Tomografi cihazımız yok. Devlet hastanesine gidin” diyerek herhangi bir müdahalede bulunmadan geri gönderdi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural, özel hastanede yaşanan sağlık skandalına sessiz kalmadı.

HASTANEDEN PES DEDİRTEN AÇIKLAMA

Olaydan bir gün sonra hastanenin müdürüyle iletişime geçen baba O.K, “Müdüre hastanelerinde tomografi cihazı olup olmadığını sordum. Hastane müdürü de bana ‘Tomografi cihazımız var’ yanıtını verdi. Bu cevabı alınca neye uğradığımı şaşırdım. 3 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatı bu kadar ucuz olabilir mi?” ifadelerini kullandı. Tomografi cihazıyla ilgili gerçeği öğrenen O.K. gerekli işlemleri yapıp suç duyurusunda bulundu.

Telaşlı ailenin hastanede geçirdiği kısa süre güvenlik kameralarına yansırken hastaneden de açıklama geldi. İddiaların reddedildiği açıklamada, “Hasta yakınlarına hastanemizde beyin cerrahi hizmetinin verilemediği söylendi. Sabah gelmeleri gerektiği ve gece tomografi cihazının çalışmadığı anlatıldı. Söz konusu beyanlarla ilgili hukuki haklarımızı saklı tutmaktayız.” denildi.


Kanlar içerisindeki çocuğu “Haydi devlete” diyerek göndermişlerdi! Özel hastanenin savunması pes dedirtti
www.eskisehirmanset.com / haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.