İlaçlanan ev kapıyı açar açmaz patladı! Altında yaşlı çiftin büyük hatası yatıyor

Kağıthane’de yaşayan yaşlı çift, içeriyi ilaçlattıktan sonra hava girmeyecek şekilde anahtar deliklerini bile kapatarak evden ayrıldı. 2 gün sonra eve geri gelen çift, kapıyı açtığı an patlama meydana geldi. Ortalığı savaş alanına döndüren patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.

Yayınlama: 04.10.2023
A+
A-

İstanbul Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çift, 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca patlama oldu.

ANAHTAR DELİĞİNE KADAR BANTLAMIŞLAR

Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde bir binanın ikinci katında yaşayan yaşlı bir çift, 2 gün önce evini ilaçlattı. Anahtar kilidine kadar eve hava girmeyecek şekilde delikleri de bantlayan çift, ardından evden ayrıldı. Yaklaşık 2 gün sonra eve geri gelen çift, kapıyı açıp evdeki çöpleri atmak isteyince dehşeti yaşadı.

İlaçlanan ev kapıyı açar açmaz patladı! Altında yaşlı çiftin büyük hatası yatıyor

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kapıyı açar açmaz içeride sıkışan zehirli gaz, bir anda patlayınca ortalık savaş alanına döndü. Neye uğradığını şaşıran çift can havliyle kendini koridora atarken, sesleri duyan bina sakinleri ise korkuyla dışarıya çıktı. Eline kova geçiren vatandaşlar alevlere müdahale etti. Yaşanan olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, sağlık ekipleri de yaşlı çiftin ayakta tedavilerini yaptı.

İlaçlanan ev kapıyı açar açmaz patladı! Altında yaşlı çiftin büyük hatası yatıyor

BÖCEK İLACINDAN DOLAYI PATLAMA OLMUŞ

Teyakkuza geçen polis ekipleri ise evde bir süre inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda evde birkaç gün önce yapılan ilaçlama sonucunda sıkışma olması nedeniyle patlama yaşandığı belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

www.eskisehirmanset.com / haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.