İngiliz polisi, restoranın kurşunlanması olayında ‘Türk menşeili çeteyi’ soruşturuyor

İngiltere Metropolitan Polis Teşkilatı (MET), 29 Mayıs’ta Londra’da bir restoranın kurşunlanması olayıyla ilgili olarak ‘Türk menşeili çeteyle’ olası bağlantıları soruşturduklarını açıkladı. Açıklamada ayrıca bölgede Met’in Türk Polis Birliği’nden meslektaşlarının da desteğiyle ek devriye gezildiği ifade edildi.

Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-

Londra’daki Kingsland High Caddesi’nde bir motosiklet sürücüsü, 29 Mayıs’ta bir restoranı kurşunlamış ve olay sonucunda 9 yaşındaki bir kız çocuğu ile restoranda bulunan 3 kişi yaralanmıştı. MET Polis Müdürü James Conway, dün kız çocuğunun durumunun hala kritik olduğunu vurgulayarak “Temel soruşturma alanlarımızdan biri, Türk menşeli organize suç ağlarıyla olan potansiyel bağlantıların araştırılmasıdır. Bu önceden planlanmış bir saldırıydı. Ne olduğunu bilen insanlar var” açıklamasını yaparak halka seslendi. Polis Müdürü Conway, olası görgü tanıklarına ve bilgi sahibi kişilere seslenerek bu kişilerin öne çıkmasını istedi.

Conway ayrıca bölgenin güvenliğini sağlamak için yerel polis ile Met’in Türk Polis Birliği’nden meslektaşlarının desteğiyle ek devriye gezildiğini ifade etti.

www.eskisehirmanset.com/dha

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.