Muhammed Yakut’un iddialarını gündeme taşıyan Serdar Akinan gözaltına alındı

Siyasiler dahil birçok isim hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Muhammed Yakut ile röportaj yaparak bu iddialara gündeme taşıyan gazeteci Serdar Akinan, gözaltına alındı.

Yayınlama: 19.04.2023
A+
A-

Son dönemde siyasiler dahil olmak üzere birçok isim hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Muhammed Yakut’la ilgili yayınlar yapmaya başlayan ve Yakut’un iddialarını gündeme getiren gazeteci Serdar Akinan gözaltına alındı.

“GÖZALTINA ALINIYORUM”

Akinan, gözaltına alındığını bu sabah saat 05.16’da Twitter hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu. Mesajında, “Gözaltına alınıyorum. Ayvacık ilçe emniyete götürülüyorum” ifadelerini kullanan Akinan, paylaşımına emniyet ekiplerinin evine geldiği sırada çekilmiş bir videoyu da ekledi.

MUHAMMED YAKUT İLE RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Bir süredir YouTube yayınları yapan Akinan, son olarak yine YouTube üzerinden birtakım iddiaları dile getiren Muhammed Yakut ile bir röportaj yapmıştı. Akinan’ın gözaltına alınma nedenine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Muhammed Yakut'un iddialarını gündeme taşıyan Serdar Akinan gözaltına alındı
Muhammed Yakut’u Sedat Peker mi konuşturuyor? Avukatından beklenen açıklama geldi Muhammed Yakut'un iddialarını gündeme taşıyan Serdar Akinan gözaltına alındı
Akşener, iddialarıyla gündemi sarsan Muhammed Yakut’un videosunu izledikten sonra ant içti
www.eskisehirmanset.com / haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.