Net Holding 50’nci yılını özel bir geceyle kutladı

Turizmci ve iş insanı Besim Tibuk’un 100 kadar tercüman rehberle birlikte kurduğu Net Turizm A.Ş., 50’nci yılını İstanbul’da özel bir davetle kutladı.

Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-

Net Holding’in 50’nci yılını kutlamak üzere, 27 Haziran akşamı İstanbul’da bir otelde gerçekleşen özel geceye başta turizm sektörü olmak üzere birçok farklı sektörden iş insanı, sektör profesyonelleri, sivil toplum kuruluşlarının liderleri, basın mensupları ve şirket çalışanları katıldı.

1964 yılında Türkiye’de açılan ve kendisinin de mezunları arasında yer aldığı ilk turizm rehberliği kursundaki 100 kadar tercüman rehber arkadaşına gönderdiği bir mektupla NET Holding’in temelini atan Besim Tibuk, o dönemdeki arkadaşlarının da yer aldığı gecedeki konuşmasıyla davetlilere duygulu anlar yaşattı. Sonuç; sağlık ve dostluk. O yüzden sağlığınıza dikkat edin, dostlarınızı yakınınızda tutun. Çünkü 100. yılımızın planlarına şimdiden başladık” ifadelerini kullandı.

Net Holding 50’nci yılını özel bir geceyle kutladı

“50 YILLIK HİKAYEDEN ÖĞRENİLECEK ÇOK ŞEY VAR”

Gecenin açılış konuşmasını ise Net Holding Murahhas Üyesi Hande Tibuk gerçekleştirdi. Başarıya ulaşmak için özverili ve verimli ekip çalışmasının önemine vurgu yapan Hande Tibuk, “Her başarı verimli ekip çalışmasının eseridir ama her ekibin de bir lideri vardır. İnsana değer veren, her türlü fikrin ve önerinin söylenmesine fırsat tanıyan, geniş inisiyatifler ve sorumluluklar veren, merhametli, bonkör, enerjisi ve vizyonu ile hepimizi hem şaşırtan hem de motive eden liderimiz Besim Tibuk, 50 yıllık hikayemizin aslında baş kahramanı. Bu hikayede rol almış binlerce çalışanımız, hissedarımız, iş ortaklarımız ve milyonlarca misafirimiz var. Her birine verdikleri büyük, küçük tüm katkılar için teşekkür etmek isterim ama teşekkürlerin en büyüğü, bize bu hikayede rol alma fırsatı verdiği için babama gidiyor. Elbette bu 50 yıllık hikayeden öğrenilecek çok şey var ve hikayemiz devam ediyor. Umuyorum 50 yıl sonra ikinci yarısını da bu şekilde anlatma imkanı buluruz” diye konuştu.

Net Holding 50’nci yılını özel bir geceyle kutladı

DOĞU ANADOLU’NUN İLK KADIN TURİST REHBERİ

1964 yılında bakanlık tarafından açılan ilk kursu tamamlayan Türkiye’nin ilk lisanslı turist rehberlerinden olan Besim Tibuk, Tolon Sökmen ve Öznur Çilingiroğlu’na 60 yıl plaketleri takdim edilirken, Doğu Anadolu turuna çıkan ilk kadın rehber Aliye Sim Özer’e ve rehberlik mesleğinde 66 yılı geride bırakan, Türkiye’nin en eski rehberi unvanlı Cengiz Alatlı’ya turizme katkılarından dolayı plaket verildi. Tüm çalışanların ve yöneticilerin 50’nci yıl pastasının etrafında toplanıp aile fotoğrafı vermesinin ardından şarkıcı Funda Arar sahne aldı. 50. kuruluş yılını taçlandırmak için araştırmacı yazar Fatih Vural tarafından yazılan Net Holding’in 50 yılı kitabının lansmanı da bu özel gecede yapılarak, konuklara armağan edildi.

Net Holding 50’nci yılını özel bir geceyle kutladı

www.eskisehirmanset.com/dha

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.