Özel Ümit’te su altı resimleri yarışacak

ESKİŞEHİR ÖZEL ÜMİT HASTANELERİ TARAFINDAN HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI’NIN 2024-2025 YILININ TEMASI İSE “SU ALTI CANLILARINI ÇİZİYORUZ.” YARIŞMAYA KATILIM İÇİN SON TARİH 10 KASIM.

Yayınlama: 21.10.2024
A+
A-

Eskişehir Özel Ümit Hastaneleri tarafından her yıl düzenlenen ’Geleneksel Ödüllü Resim Yarışması’ başlıyor.

Eskişehir Özel Ümit Hastaneleri tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Ödüllü Resim Yarışması’nın 2024-2025 yılının teması ise “Su altı canlılarını çiziyoruz.” Yarışmaya katılım için son tarih 10 Kasım. Yarışma şartları ile ilgili ise şunlar aktarıldı;

“Yarışma; Eskişehir ili ve ilçelerindeki özel ve resmi okullardaki 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılımı ile yapılacak. Öğrenciler yarışmaya yalnız bir eser ile katılabilirler. Her öğrenci yarışmaya daha önceden herhangi bir yarışmaya katılmamış bir eseriyle katılabilir. Resimler 35×50 cm ölçülerinde resim kâğıdına yağlı pastel boya ile yapılacaktır. Yarışmaya gönderilecek resimlerin arka sayfasına ve www.umithastanesi.com.tr adresinde bulunan yarışma etiketine öğrencinin adı, soyadı, yaşı, okulu, velisinin adı-soyadı ve telefon numarası bilgilerinin eksiksiz olarak doldurulması ve resmin arkasına yapıştırılması gerekiyor. Öğrencilerin resimlerini Özel Ümit Hastaneleri’ne elden veya posta ile ulaştırmaları gerekiyor. Kazanan yarışmacıların isimleri; www.umithastanesi.com.tr, www.facebook.com/umithastanesi ve https://www.instagram.com/eskisehirozelumithastaneleri/ adreslerinde açıklanacak.”

Bu yıl yarışmanın kazananlarına verilecek ödüller ise şöyle: birinciye; 3 çeyrek altın, ikinciye; 2 çeyrek altın, üçüncüye; 1 çeyrek altın, mansiyon, dördüncü, beşinci ve altıncı yarışmacılara 1 gram altın verileceği öğrenildi.

www.eskisehirmanset.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.