Taylor Swift, MTV Video Müzik Ödülleri’nde 9 ödül kazandı

Müzik dünyasının en iyilerinin seçildiği MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. MTV Video Müzik Ödülleri’nde 11 dalda aday gösterilen Taylor Swift, 9 ödül alarak geceye damgasını vurdu.

Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-

Her yıl video ve müzik dalında en iyilerin seçildiği MTV Video Müzik Ödülleri ABD’nin New Jersey eyaletinde düzenlenen törende sahiplerini bulurken, 9 dalda ödül alan Taylor Swift geceye damgasını vurdu.

ÖDÜLLERİ TOPLADI

11 farklı dalda aday gösterilen Swift, MTV tarihinde bu yıl ilk kez tamamı kadın adaylardan oluşan “Yılın Sanatçısı” kategorisi de dahil olmak üzere 9 ödülle evine döndü. Swift’in “Karma” şarkısında düet yaptığı şarkıcı Ice Spice, “En İyi Yeni Sanatçı” ödülüne layık görüldü. Selena Gomez ve Rema, “Calm Down” şarkısı ile bu sene MTV ödüllerinde ilk kez verilen, birkaç türün kombinasyonu olan ve “Afrika ezgileri içeren” anlamına gelen “En İyi Afrobeat” ödülünü kazandı. “TQG” şarkısında düet yaptığı şarkıcı Karol G. ile “En İyi İşbirliği” ödülüne layık görülen Kolombiyalı şarkıcı Shakira, “Video Öncü” ödülünü de aldı.

Taylor Swift, MTV Video Müzik Ödülleri'nde 9 ödül kazandı
MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
www.eskisehirmanset.com / haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.