THY Teknik A.Ş ve Citilink Hava Yolları, Komponent Bakım Hizmeti Anlaşması imzaladı

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ile Endonezya’nın önde gelen hava yollarından Citilink Hava Yolları çok yıllık Komponent İkame ve Bakım Anlaşması imzaladı.

Yayınlama: 26.07.2024
A+
A-

Yeni anlaşma ile Citilink’in Airbus A320 filosunun komponent ikame ve bakım hizmetlerini karşılayacak. Bu iş birliği Citilink’e, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin geniş komponent envanterinden yararlanma imkanı verecek.

THY Teknik A.Ş ve Citilink Hava Yolları, Komponent Bakım Hizmeti Anlaşması imzaladı

İmzalanan yeni anlaşma hakkında açıklamada bulunan, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut, “Uzun zamandır çözüm ortağı olduğumuz Citilink ile olan iş birliğimizi devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu yeni anlaşma, Citilink’in bize duyduğu güveni ve komponent ikame/bakım hizmetlerindeki yetkinliğimizi kanıtlar niteliktedir. Citilink’e bizi çözüm ortağı olarak tercih ettiği için teşekkür ediyor, müşterimizin operasyonlarının verimliliğini artıracak kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

“BU ANLAŞMA VERİMLİ VE KONFORLU UÇUŞA VERDİĞİMİZ ÖNEMİ KANITLAR”

İş birliğinin devamı hakkında Citilink Başkanı ve Genel Müdürü Dewa Rai ise “Önde gelen bir uçak bakım ve onarım şirketi olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ile olan iş birliğimizi kuvvetlendirmekten memnunuz. Operasyonel uzmanlıkları ve geniş hizmet yelpazeleri sayesinde Airbus A320 filomuzun her türlü komponent bakım ve ikame hizmetini karşılayacaklarına inanıyoruz. İş birliğimizin devamı Citilink’in yolcuları için en güvenli, verimli ve konforlu uçuşa verdiği önemi kanıtlar niteliktedir” ifadelerini kullandı.

www.eskisehirmanset.com/dha

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.