AFJET çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİNİN DE ORTAĞI OLDUĞU AFYON JEOTERMAL ELEKTRİK ÜRETİM TESİSLERİ TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (AFJET) ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELEN VALİ YARDIMCISI UĞUR KOLSUZ, İŞÇİLERİN SENDİKAL HAKLARI, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NOKTASINDA KENDİLERİYLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Valiliğinin de ortağı olduğu Afyon Jeotermal Elektrik Üretim Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (AFJET) çalışanları ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, işçilerin sendikal hakları, sorunları ve çözüm önerileri noktasında kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Afyonkarahisar Valiliği İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren AFJET’in, yenilenebilir ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olarak jeotermal enerjiyi ülkemize kazandırmış örnek bir kuruluş olduğunu belirten Kolsuz, AFJET çalışanlarının çalışma koşullarının ve sendikal haklarının iyileştirilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Kolsuz, kamu kurum ve kuruluşlarının idari meselelerinde valilik makamının çözüm mercii konumunda bulunduğunu kaydederek, Valiliğin kapısının herkese açık olduğunu vurguladı.

www.eskisehirmanset.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.