Ankara’da otomobilin otobüs durağına çarpması kamerada; 3 yaralı

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, otobüs durağına çarptı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, otomobil sürücüsü ile durakta bekleyen 2 kişi yaralandı.

Yayınlama: 19.04.2024
A+
A-

Kaza, saat 15.00 sıralarında Pursaklar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’ndeki Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde meydan geldi.

Ankara'da otomobilin otobüs durağına çarpması kamerada; 3 yaralı

Plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan otobüs durağına çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile durakta bekleyen ve henüz ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Ankara'da otomobilin otobüs durağına çarpması kamerada; 3 yaralı

Bölgedeki esnaftan Fatih Özoğlu, kazada aracının da zarar gördüğünü belirterek, “Aracımız orada duruyordu. Araba hızla gelmiş; oradaki durak arabaların üzerine yıkılmış, zarar vermiş. Yani maddi zarar önemli değil ama üç kişi yaralanmış. Normalde burada böyle büyük kazalar olmuyor ama araç çok hızlıydı. Bir tane video izledik; orada da arabanın bayağı hızlı olduğu belli. Normalde bu yol bu kadar hız yapılacak bir yer değil. Durum kötüydü, can kaybı olabilirdi” dedi.

Ankara'da otomobilin otobüs durağına çarpması kamerada; 3 yaralı

www.eskisehirmanset.com/dha

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.