Konya’daki Necmettin Erbakan Üniversitesinde bir profesöre silahlı saldırı yapıldı

Konya’daki Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinden silah sesleri yükseldi. Bir profesör, başka bir profesörün kardeşi tarafından odasında silahlı saldırıya uğradı. Sağlık durumu iyi olan profesör hastanede tedavi altına alınırken polis ekipleri saldırıyla ilgisi olduğu iddiasıyla diğer profesörü gözaltına aldı. Silahlı saldırgan ise her yerde aranıyor.

Yayınlama: 04.10.2023
A+
A-

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinde, 46 yaşındaki Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç, fakültedeki odasında silahla yaralandı.

PROFESÖR YAKALANDI

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Uluç, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgisi olduğu iddiasıyla Prof. Dr. Galip A. gözaltına alındı, kardeşi İzzet A’nın da yakalanması için çalışma başlatıldı.

Konya'daki Necmettin Erbakan Üniversitesinde bir profesöre silahlı saldırı yapıldı

ÜNİVERSİTEDEN AÇIKLAMA

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünün, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada ise konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Konya'daki Necmettin Erbakan Üniversitesinde bir profesöre silahlı saldırı yapıldı

YARALI PROFESÖRÜN SAĞLIK DURUMU İYİ

Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bacağından yaralanan Uluç’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

www.eskisehirmanset.com / haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.